Als schrijver of schrijfhulp

Door mijn jarenlange ervaring in de journalistiek weet ik precies waar een goed journalistiek verhaal aan moet voldoen. Denk voor je gaat schrijven goed na wat je wanneer wilt vertellen, vermijd passieve woorden zoals “worden” en niet de lezer meteen overvoeren met informatie bijvoorbeeld. Ook een goed persbericht heeft dit soort ver- en geboden. Ik kan u helpen om een lekker lopende tekst te maken of een persbericht dat op uw maat gesneden is. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Als spreker

Bent u geïnteresseerd om eens te horen hoe het is om te werken op de redactie van een blad dat wekelijks over misdaad schrijft? Hoe je in contact komt met criminelen? Hoe je afspraken maakt met oplichters? Welke valkuilen er zijn in het werk als misdaadjournalist en hoe je ze vaak, maar lang niet altijd, weet te vermijden. Ik ben in te huren om een lezing te houden over mijn werk. Een ding wil ik alvast zeggen: om goed te kunnen werken met criminelen moet je betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Neem contact met mij op om de mogelijkheden voor een lezing te bespreken.  

Als interviewer

Zoekt u een vriendelijke interviewer die op losse en ontspannen wijze het onderste uit de kan en het bloed onder de nagels vandaan weet te halen? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

TOP